Hesabım
    Frankenweenie Sergisi Açılıyor!

    Sergi, Tim Burton yönetmenliğinde çekilen filmin tüm ayrıntılarını ziyaretçilerle paylaşıyor...

    Tim Burton'un stop-motion animasyon köklerine döndüğü “Frankenweenie”nin çekimleri daha devam ederken, Walt Disney stüdyosu filmdeki atmosferi ve sanat yönetimini meraklılara tanıtmak için 7 ülkede sergi düzenleyecek. Filmin ülkemizdeki vizyon tarihi ise 28 Aralık 2012.

    Sergi ilk olarak 18-21 Haziran tarihlerinde en parlak 3 boyutlu görüntüleme teknolojisini sunan RealD’nin işbirliğiye Barcelona'da olacak. 11-12 Temmuz tarihlerinde ise sergi bu sefer Comic-Con 2012 kapsamında Amerika’nın San Diego ve Kaliforniya eyaletlerinde görücüye çıkacak ve daha sonra da turne kapsamında Fransa, Japonya, Meksika ve Kanada'ya uğrayacak.

    Frankenweenie Sergisi filmin yapım serüveninden, Tim Burton’ın yarattığı stop-motion evreninin tüm detaylarını görme fırsatı veriyor. Sergide Burton'ın çizdiği eskizlerden, kostümlere, setten kuklalara kadar tüm sanatsal detaylar gözler önüne serilecek.

    Daha önce yönetmen Burton'ın canlı aksiyon olarak çektiği Frankenweenie, bilime ve köpeğine büyük bir sevgi besleyen küçük bir çocuğun köpeğinin ölümüyle birlikte onu tekrar diriltmesi ve sonrasında yaşananlara odaklanıyor.

    Merak edenler için serginin açılış öncesi görüntüleri:

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top