Hesabım
    Battalboy Geliyor!

    Osmanlı'da zombiler...

    Ön hazırlık çalışmaları 9 aydır devam eden Battalboy projesinden ilk haberler gelmeye başladı. ATV kanalında yayınlanan Çek Bakalım kısa film yarışması ile birinciliği elde ederek isimlerini duyuran Emre Konuk ve Murad Zaloğlu’nun yönetmenliğini yapacağı ve “Herkes içinde bir kahraman taşır.” sloganıyla yola çıkan proje, Türk Sineması’nda yeni bir halk kahramanı doğuracağa benziyor. Her karesinin çizgi roman gibi storyboard’u çizilen filmin konusu ise kısaca şöyle;

    Battal Gazi’nin günümüzdeki torunu olan Battalboy, şansının da yardımıyla Türkiye’nin Süper Kahramanı olur. Fakat şöhretinin ilk günlerinde onu bekleyen büyük bir kötülük vardır; Zombiler... Ülkemizde domuz gribi, kuş gribi, kene gibi hastalıklar türemiş ve bunların tedavisi için birçok firma birbirleriyle yarışa girip milyonlar kazanmıştır. Bu mantıktan yola çıkarak yeni bir virüs üzerinde çalışıp bunu yayma amacında olan bir grup insan aynı zamanda anti virüsünü de üreterek kısa yoldan köşeyi dönme amacındadırlar. Ancak yaptıkları yanlışlık nedeniyle insanların zombiye dönüşmesine neden olurlar. Halk evine çekilmiş, sokaklar zombilere kalmıştır. Bu hastalığa son verecek olan kişi ise yüzde yüz Türk Kahramanı olan Battalboy’dur.

    Genç beyinlerin oluşturduğu proje yenilikçi bir komedi anlayışıyla Türk izleyicisini kahkahaya boğmaya hazırlanıyor. Üçleme olması planlanan filmin sürpriz oyuncu kadrosu ise yakında açıklanacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top