Hesabım
    Pacific Rim'den İlk Kareler

    Guillermo del Toro'nun yönettiği film görücüye çıkıyor...

    Comic-Con'n başlamasına günler kala bilim-kurgu sinemasının merakla beklenen örneklerinden ilk görseller de gelmeye başladı. Son olarak 2008'de Hellboy 2: Altın Ordu (Hellboy II : The Golden Army) ile karşımıza çıkan Guillermo del Toro'nun yeni projesi olan Pacific Rim, devasa robotların kendileri kadar devasa yaratıklarla savaşacakları bilim-kurgu macera olarak niteleniyor.

    Entertainment Weekly dergisinin son sayısında yayınlanan filme ait ilk görselde futuristik bir mekan tasarımı ve eski bir pilotu canlandıran Charlie Hunnam ile  Mako Mori isimli genç bir stajyeri oynayan Rinko Kikuchi'nin simsiyah metalik kostümlerini görüyoruz. İkili Jaegers ismi verilen robotlar yardımıyla dev yaratıklarla denizden gelerek insanlığın sonunu getirmeye kararlı ve tüm kaynakları sömüren yaratıklar olan Kaiju'larla savaşıyorlar.

    Filmin ABD'deki vizyon tarihi 12 Temmuz 2013. Filmin kadrosundaki diğer isimler arasında Idris Elba, Ron Perlman, Charlie Day, Clifton Collins Jr., Max Martini, Robert Maillet bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top