Hesabım
    Goats'tan İlk Fragman Yayınlandı!

    David Duchovny ve Vera Farmiga hippi oldu...

    Mark Poirier'in romanından uyarlanan Goats filminden ilk fragman yayınlandı. Yönetmenliğini Christopher Neil'ın yaptığı ve bir büyüme hikayesini anlatan filmde Graham Phillips'in canlandırdığı Ellis hippi annesi (Vera Farmiga) ve yakın dostu Keçi Adam'ı (David Duchovny) arkasında bırakarak Doğu yakasındaki Gates Akademi'ye doğru yola koyulmasıyla üçlünün hayatı da değişecektir.

    Bu bağımsız komedide 15 yaşında olmasına rağmen ailenin en yetişkin üyesi olan Ellis, tüm zamanını kişisel gelişime harcayan New Age hippi annesi ve erkek arkadaşı, yıllar önce kendilerini terk eden ve yeni eşiyle yaşayan babası ve kendisini çocukluğundan beri tanıyan "Keçi Adam". Babasının isteğiyle yeni bir okula başlamak için ailesinden ayrılmaya karar verdiğinde, hem Ellis'in hem de ailesinin hayatı olmadık ölçüde değişecek ve farklı yönlere kayacaktır.

    Komik fakat aynı oranda duygusal olan yapım büyüme çağı türüne mizahi bir atmosfer katarak anlatan filmin ülkemizdeki vizyona girip girmeyeceği henüz belli değil.

    Goats

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top