Hesabım
    Christian Bale Tesla mı Oluyor?

    Ünlü fizikçinin merkezinde geçecek olan filmde yıldız isimler yer alacak...

    Christian Bale ve Nicolas Cage, ünlü fizikçi Nikola Tesla'nın hayatını anlatacak olan projeyle yakından ilgileniyor. Arkasında Universal stüdyosunun olduğu projede Kara Şövalye Yükseliyor (The Dark Knight Rises) filminde Batman olarak izleyeceğimiz Bale mühendis, fizikçi ve mucit Tesla'yı, Nicolas Cage ise Thomas Edison'ı canlandırabilir.

    Harry Potter ve Ateş Kadehi (Harry Potter and the Goblet of Fire) filminin yönetmeni Mike Newell'in yönetmenliğinde çekilmesi planlanan filmin senaryosu ise Vladimir Rajcic'e ait. Konusunun hayatı sırlarla ve ilginç olaylarla örülü Tesla'nın yaşamının yanı sıra, günümüzde baş gösteren teknolojik krize de odaklandığı söyleniyor. Taken 2'nin kötü adamı Rade Serbedzija ve Lolita Davidovich gibi isimler ise filmin yan rollerinde yer alması düşünülen oyuncular olarak öne çıkıyor.

    Hatırlanacağı üzere Christian Bale'in de rol aldığı 2006 tarihli Prestij (The Prestige) filminde Tesla ve Edison karakterleri yer almıştı. Batman üçlemesine nokta koyarak çıkışını sürdüren Bale ile kötü gidişe dur demek isteyen Cage'i yakında aynı filmde izleyebiliriz...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top