Hesabım
    Guillermo del Toro Comic-Con'da Konuştu

    Hellboy 3, Pacific Rim ve At the Mountains of Madness projelerinden son haberler...

    Ron Perlman ve Guillermo del Toro, Hellboy serisinin 3. filmi için hala bir şans olduğunu söyledi. 2004 yılında serinin ilk bölümünü çeken ikili, 2008'de ikinci devam filmiyle karşımıza çıkmıştı. Comic-Con fuarında basına konuşan ünlü yönetmen, Hellboy 3'ü hayata geçirmek için çalışmalara başlandığını söylerken, bu ayın başlarında Make-a-Wish derneği yararına 6 yaşında bir çocuğun dileğini gerçekleştirip Hellboy kostümünü tekrar üzerine geçiren Perlman da bunu doğruladı.

    Perlman ve del Toro, 12 Temmzu 2013 tarihinde vizyona girecek olan ve insanlıkla Kaiju denilen devasa canavarlar arasındaki savaşı anlatacak olan Pacific Rim projesinde tekrar birlikte çalışacak.

    Comic-Con 2012 kapsamında verdiği diğer bir röportajda ise, del Toro bir türlü hayata geçiremediği At the Mountains of Madness projesinden vazgeçmediğini belirtti. Howard Phillips Lovecraft'ın aynı isimli romanından uyarlanacak olan yüksek bütçeli ve yaş sınırlaması alacağı kesin olan proje daha önce bir kaç kez iptal edilmişti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top