Hesabım
    Tinkerbell: Gizemli Kanatlar Filminden İlk Poster

    Disney Periler'den ilk 3D animasyon...

    Disney'in maskotu da olan ve Peter Pan'dan tanıdığımız peri Tinkerbell, stüdyoya ait Disney Periler bünyesinde 3D olarak hayat bir filmle vizyona giriyor.  Tinkerbell: Gizemli Kanatlar (Tinker Bell: Secret of the Wings) ismini taşıyan macera, Tinker Bell ve peri arkadaşlarının yasak Kış Ormanı'nda başlarından geçen maceralara odaklanıyor.

    Tinkerbell içindeki merak duygusuyla birlikte ormanda inanılmaz bir şey keşfederken, kendisini sonsuza dek değiştirecek önemli bir sırrı da ortaya çıkarıyor. Koreograf olarka başarılı bir kariyere sahip olan animasyon yönetmeni Peggy Holmes'un elinden çıkan yapımın seslendirme kadrosunda Anjelica Huston ve Lucy Liu gibi tanınmış isimler bulunuyor.

    Tinker Bell’e Peri Adası’nda yedi yeni karakter eşlik ediyor. Bunlar; Tink’in kız kardeşi Periwinkle, Kış Ormanı’nın heybetli ama nazik lideri Lort Milori, peri bilgilerinin muhafızı Dewey, Periwinkle’ın en yakın iki arkadaşı Gliss ve Spike, erkek kış perisi Sled ve cana yakın, rahat bir karakter olan peri dostu Slush. Filmin ülkemizdeki vizyon tarihi: 17 Ağustos 2012.

    Filmin yayınlanan ilk Türkçe posterini sizlerle paylaşıyoruz;

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top