Hesabım
    Ejderhalar Yılmıyor

    Şans hasılat rekoru kırana da güler kırmayana da

    Genelde alışık olduğumuz hasılat rekorları kıran filmlerin derhal serileştirilmesidir. Hatta bazen seri kavramı abartılıp para geldiği sürece dörde beşe kadar film çekilebilir. Ama Zindan ve Ejderha hiç beklemediğimiz bir şekilde tersini yapıyor. Artık seri olduğundan emin olduğumuz ejderhaların üçüncü filmi yolda.

    İlk filmi yapan yönetmen Courtney Solomon, daha yapım aşamasındayken ikinci filmin planlarını yapmaya başlamıştı ve oldukça heyecanlı görünüyordu. Ancak filmin gişede yarattığı hayal kırıklığı ve tartışmalı başarısı Solomon'un ortadan kaybolmasına neden oldu.

    Şimdi ikinci film yapım aşamasında ve başında Gerry Lively var. İlk filmden pek çok oyuncu devam filmi için istekli olmadıklarını göstererek tıpkı yönetmenleri gibi ortadan kayboldular. Sadece Bruce Payne ve Mark Dymond yola devam kararı aldılar ve ikiliye Clemency Burton-Hill'le Steven Elder kaldı.

    Üçüncü filmin ne senaryosu ne de kadrosu hakkında henüz hiçbir bilgi yok. Ancak Lively -şimdilik!- bir film için daha heyecanlı görünüyor. Ne diyelim, umarız akıbeti Solomon'a benzemez bu sefer hayranların daha memnun olacağı bir ikinci film ve devamında üçüncüsü ortaya çıkar.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top