Hesabım
    Need for Speed Projesinde Başrol Belli Oldu mu?

    Taylor Kitsch'e teklif götürüldü...

    DreamWorks'un beyazperdeye uyarlama aşamasında olduğu popüler video oyunu Need for Speed projesi için Taylor Kitsch'le görüşmelere başladığı duyuruldu. Tıpkı oyun serisinde olduğu gibi sinema için de devam filmlerinin gelmesi muhtemel projede başrol adayları içindeki en güçlü isim gişede umduğunu bulamayan John Carter'ın yıldızı Taylor Kitsch.

    Filmin yapımcıları arasında bulunan Steven Spielberg yaptığı açıklamada, oyunun yaratıcısı EA Games'la ortak bir projeye imza atacak olmaktan mutluluk duyduğunu belirtirken, bu projenin DreamWorks için büyük bir girişimin ilk parçası olduğunu belirtti.

    Ünlü oyuncuya yakın kaynaklar ise Kitsch'in teklifi halen düşündüğünü söyledi. İsmi Açlık Oyunları (The Hunger Games)'nın devam filmi için de anılan ünlü oyuncunun, filmde canlandırması muhtemel Finnick karakterine hayat vermeyeceği de belli oldu. John Carter ve Battleship'in hem gişede hem de eleştirmenler tarafında gösterdiği düşük performansın ardından yaptığı son açıklamada Kitsch, "artık yüksek bütçeli filmlerde rol almayacağım" demişti.

    Need for Speed ABD'de 7 Şubat 2014'de vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top