Hesabım
    Cloud Atlas (Bulut Atlası) Filminden İlk Fragman!

    Merakla beklenen filmin 6 dakikalık özel bir fragmanı yayınlandı...

    David Mitchell'in sinemaya uyarlanması imkansız denilen çoksatan romanı Bulut Atlası (Cloud Atlas), Wachowski Kardeşler ve Tom Tykwer'in ortak yönetmenliğinde beyazperdeye taşındı. Çekimleri büyük bir gizlilik içinde süren ve geçtiğimiz günlerde ilk resmi fotoğrafları basınla paylaşılan filme ait ilk fragman, nihayet bugün ortaya çıktı.

    2004 tarihli kitap, insanın varoluşunun sınırlarında dolaşırken, zamanlar ve mekanlar üstü bir ilişki yaratıyor. 19. yüzyıldan günümüze, oradan geleceğe uzanan hikayesiyle ve iç içe geçmiş karakterleriyle şimdiye dek yapılmış en ilginç yapımlardan biri karşımızdaki.

    Kitabın hayranları projenin ortaya çıkmasıyla bunun imkankansız olduğunu belirtmiş, iç içe geçmiş 6 ana hikaye ve pek çok karakterle yüzlerce yıla yayılan bu devasa öykünün sinemaya aktarılamayacağını savunmuştu.

    Yayınlanan 6 dakikalık fragman ise, yönetmenlerin bunu başardıklarını gösteriyor. Ortaya çıkmasıyla sosyal medyada olay olan fragman, "zihin açıcı", "fantastik" ve "zeka dolu" yorumlarına neden olurken, kurduğu görsellikle de izleyenlerini etkilemeyi başarıyor.

    Film, güçlü oyuncu kadrosuyla da öne çıkıyor. Pek çok farklı rolde karşımıza çıkacak olan Halle Berry ve Tom Hanks dışında, altı rolde oynayan Hugh Grant, Jim Sturgess, Susan Sarandon ve James d'Arcy de filmin kadrosunda yer alıyor.

    Filmin süresinin Kara Şövalye Yükseliyor (The Dark Knight Rises) gibi 164 dakika olduğunu ekleyelim.

    İlk gösterimini Toronto Film Festivali'nde yapacak olan Bulut Atlası ülkemizde 26 Ekim'de vizyona girecek.

    Kaynak: Apple US - iTunes

    Bulut Atlası

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top