Hesabım
    Brad Pitt'den Suç Draması!

    Killing Them Softly ilk fragmanıyla karşınızda...

    Yayınlanan ilk klibin ardından merakla beklenen Killing Them Softly filminden ilk fragman bugün sinemaseverlerle buluştu.  Korkak Robert Ford'un Jesse James Suikastı (The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford) filminin yönetmeni Andrew Dominik'in aynı filmde birlikte çalıştığı Brad Pitt'le tekrar buluştuğu yapım, bir poker oyununda yapılan soygunun faillerini bulmak için görevlendirilen Jackie Cogan'ın maceralarını anlatıyor.

    İlk gösterimi Cannes Film Festivali kapsamında gerçekleştirilen ve oldukça olumlu eleştiriler alan Killing Them Softly'nin kadrosunda Pitt dışında Javier Bardem, Mark Ruffalo, Sam Rockwell, Casey Affleck, Richard Jenkins, Ray Liotta ve James Gandolfini gibi sağlam isimler yer alıyor.

    Özellikle politik altmetinlerle süslü film, anti-kapitalist tavrıyla dikkat çekiyor. George V. Higgins'in 1974 tarihli Cogan's Trade isimli suç romanından günümüze uyarlanan Killing Them Softly, Amerikan Rüyası ve Amerika mevhumu üzerine de bolca kelam etmekten geri durmuyor.

    Filmin ülkemizdeki vizyon tarihi 21 Eylül 2012.

    Killing Them Softly

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top