Hesabım
    Kaslı Kahramanlar Aranıyor

    Jet Li'li Ronny Yu

    Dövüş sanatlarının felsefi boyutlarıyla işlendiği Kahraman gibi şiirsel anlatımlı filmler bu ara moda. Konu dövüş sanatları olunca akla gelen ilk isimlerden birinin de Jet Li olduğu muhakkak. Jet Li yeniden Çin'de geçen bir dövüş sanatları hikayesi ile Ronny Yu'nun yönetiminde beyazperdede olacak.

    İsmi henüz açıklanmayan filmi resmi olarak ilk Jet Li kendi sitesinde anlattı. Freddy Jason'a Karşı'nın yönetmeni Ronny Yu tarafından çekilecek filmin çalışmalarına 2005 baharında Çin'de başlanıyormuş.

    Yeni filmleri için uluslararası bir kadro kurmak isteyen ünlü oyuncu ve yönetmen, internet üzerinden de yayınladıkları ilanlarda, her renkten yetenekli dövüşçüler aradıklarını söylüyorlar. 1869-1910 yıllarında yaşamış olan Çin dövüş sanatları ustası, Jin Wu sporununun federasyonunu kurmuş Huo Yuanjia'nın hayatının anlatılacağı filmde rol alabilmeniz için sahip olmanız gereken özelliklerse çok basit. Tüm yakın dövüş sanatlarında usta olmak, bunu yansıtan fiziksel bir görünüm ve tabi ki biraz da oyunculuk yeteneği. Bir de, beyazperdede Jet Li'yle dövüşebilecek kadar cesaret.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top