Hesabım
    Kara Kule Projesinde Russell Crowe Sesleri

    Roland Deschain kim olacak...

    Geçtiğimiz yaz ayında Universal Pictures stüdyosunun iptal ettiği ve Mart ayında Warner Bros.'a geçen Kara Kule projesinde yeni gelişmeler yaşanıyor. Ünlü yazar Stephen King'in aynı isimli 7 kitaplık roman serisinden beyazperdeye taşınacak olan projenin Akiva Goldsman tarafından yazılan yeni senaryosu stüdyonun eline ulaştı. Daha da önemlisi bu sefer Roland Deschain karakterine hayat vermesi düşünülen ismin Russell Crowe olduğu açıklandı. Stüdyo henüz kararını vermese de, projenin rayında olduğu belirtiliyor.

    Proje Universal Pictures'ın elindeyken uzun bir dönem ismi silahşör Deschain rolüyle anılan Javier Bardem'in yerine yönetmen Ron Howard ve yapımcı Brian Grazer Russell Crowe ile görüşmelere başladı. Henüz resmi bir açıklama olmasa da, projeye ünlü bir yıldızın katılması Kara Kule'nin geleceğini garanti altına almasına yetebilir.

    İptal edilen bir önceki projeye göre hem üçleme olarak sinemaya hem de NBC kanalı için TV dizisine dönüştürülmesi düşünülen Kara Kule'nin televizyon hakları Ekim ayında HBO kanalına geçmiş ve çalışmalar başlamıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top