Hesabım
    Beren Saat Merida'nın Sesi Oldu!

    Ünlü oyuncu Cesur (Brave) filminin seslendirmesi için stüdyoya girdi...

    Ülkemizde 7 Eylül 2012’de Disney Digital 3D™ seçeneğiyle vizyona girecek olan Pixar imzalı Cesur (Brave) filminin tutkulu ve atılgan olan başkarakteri Merida'nın seslendirmeleri için ünlü oyuncu Beren Saat stüdyoya girdi. Orijinal seslendirmesini Kelly MacDonald'ın yaptığı Merida, geleneklere karşı çıkıp ülkesini karşısına alan bir karakter olarak karşımıza çıkacak.

    Özellikle animasyon seslendirmesinde ulaşılan kalitenin her geçen gün arttığı ülkemizde maalesef seslendirme kadroları çoğu zaman görmezden geliniyor. Brave'in ses yönetmenliğini Bora Severcan yaparken, vokal yönetmenliğini de Selim Atakan üstlenmiş. Dublaj kadrosunda ise Ahmet Erez, Ali Çorapçı, Ali Çorapçı, Ali Ekber Diribaş, Aycan Sümercan, Bahar Şenbahar, Bora Severcan, Ender Yiğit, Enver Güçlü, Ercan Demirel, Erdem Çalışkan, Ezel Kalkan, Faruk Akgören, Gülen Karaman, Halim Ercan, Kaan Kıran, Mazlum Kiper, Mehmet Zorlu, Melis Balkan, Nurhan Yılma, Oğuz Özoğul, Öykü Kılışaslan, Sercan Gidişoğlu, Tuğbey İstanbullu ve Tuna Öztunç bulunuyor.

    Beren Saat seslendirme ile ilgili olarak yaptığı açılamada bunun kendisi için bir onur olduğunu söylerken, Merida gibi özgür ruhlu, yetenekli ve tutkulu bir karakteri seslendirdiğim için çok mutluyum. Filmin vizyona girmesini heyecanla bekliyorum. Seyircileri çok eğlenceli, bir o kadar da duygusal bir film bekliyor.” dedi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top