Hesabım
    Altın Portakal Film Festivali'nin Belgesel, Kısa Film ve SİYAD Jürileri Açıklandı

    Festivalde ödülleri dağıtacak jüriler belli oldu...

    49. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali kapsamında düzenlenecek olan belgesel ve kısa film yarışmaları ana jürileri belli oldu. Yürütme kurulunden yapılan açıklamada SİYAD Ödülleri'ni dağıtacak isimler de belli oldu.

    Belgesel Film Yarışması'nın ana jürisinde Nezahat Gündoğan (yönetmen), Kemal Öner (yönetmen), Nalan Sakızlı (yönetmen),  Ali Ulvi Uyanık (sinema yazarı), Yrd. Doç. Dr. Perihan Taş Öz (akademisyen-yönetmen) bulunuyor. Yarışmada İyi Belgesel seçilen filme 15 bin, En İyi İlk Belgesel’e 5 bin TL maddi ödül ve Altın Portakal Heykeli verilecek.

    Festivalin kısa film jürisi ise Erol Mintaş (yönetmen), Can Evrenol (yönetmen), Özay Fecht (sanatçı), Fırat Yücel (sinema yazarı), Selin Sevinç'ten (sinema yazarı) oluşuyor. Kısa Film Yarışması'nda birinci olan filme 10 bin TL maddi para ödülü ve Altın Portakal Heykeli verilecek.

    SİYAD özel ödülü kapsamında Ulusal Uzun Metraj yarışma filmlerini sinema yazarları Gözde Onaran, Rasih Yılmaz, Erkan Aktuğ; Uluslararası Uzun Metraj yarışma filmlerini ise Sevin Okyay, Ceylan Özgün Özçelik, Okan Arpaç değerlendirecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top