Hesabım
    The Tall Man (Sır) 7 Eylül'de Sinemalarda!

    Korku kabuk değiştiriyor...

    İşkence Odası (Martyrs) filminin yönetmeni Pascal Laugier'in başrolünde Jessica Biel'in yer aldığı yeni korkusu Sır (The Tall Man), korku ve şiddetin kol gezdiği bir dünyaya dalıyor ve seyircisini hayal edemeyeceği bir gerçekle yüz yüze bırakıyor.

    Jessica Biel'in Cold Rock kasabasında görev yapan Julia isimli bir hemşireyi canlandırdığı film, kasabada yaşayan çocukların teker teker kaybolmasıyla başlıyor. Zamanla çocukları kaçıranın sırlarla dolu, esrarengiz, uzun boylu dev bir adam olduğu kulaktan kulağa yayılmaya başlıyor. Fakat Julia dedikodulara ve efsanelere değil, sadece gerçeklere inanıyordur. Ve sonunda sıra kendi çocuğuna geldiğinde bu inanmadığı gerçekle yüzleşecektir. Bir dedektifle ortak çalışmaya başlayan bu gizemli adamın kimliğini ortaya çıkarmak için hayatını ortaya koyan Julia aradığı cevabı bulabilecek ve kasabaya huzuru geri getirebilecek midir?

    Sonuna kadar içinde barındırdığı sırrı açık etmeyen ve izleyicisine gizemle birlikte hiç yavaşlamayan bir aksiyon sunan filmin kadrosunda Biel'e Jodelle Ferland ve Stephen McHattie eşlik ediyor. Senaryosu da yine yönetmen Laugier'e ait olan film ülkemizde 7 Eylül'de vizyona girecek...

    Sır

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top