Hesabım
    Aksiyon Dolu Vizyon!

    Abraham Lincoln vampir Avcısı olurken, Cehennem Melekleri yeniden sahnede!

    Rus yönetmen Timur Bekmambetov'un ABD yapımı son filmi Abraham Lincoln:Vampir Avcısı gerçek bir tarihi kişilik olan ABD eski başkanlarından Lincoln'ü Benjamin Walker'ın performansıyla beyazperdeye bir vampir avcısı olarak taşıyor. Korku, aksiyon ve fantastik türlerinin harmanlandığı filmin senaryosu ise uyarlandığı kitabın da yazarı olan Seth Grahame-Smith'e ait.

    Ekip bir intikam meselesini 'halletmek' için yeniden toplanıyor ve Sylvester StalloneBruce LeeChuck NorrisBruce WillisDolph LundgrenJean-Claude Van DammeJet LiJason StathamTerry Crews ve  Liam Hemsworth'dan oluşan efsanevi bir kadroyla Cehennem Melekleri 2 Hollywood aksiyonunu seven seyirci için haftanın öne çıkan alternatifi oluyor.

    Özellike kız çocuklarına yönelik animasyon serisinin son halkası olan Tinkerbell: Gizemli Kanatlar 3D olarak tatil vizyonunda küçük seyircilerini bekliyor. 360Fernando Meirelles'in yönetmenliğinde Anthony Hopkins, Jude Law, Rachel Weisz gibi önemli isimleri bir araya getiren bir kesişmeler filmi olarak bu hafta vizyona giriyor.

    Vizyon filmlerine dair özet, fragman ve eleştiriler vizyon dosyamızda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top