Hesabım
    Bourne'un Mirası Filminden Kamera Arkası Görüntüleri

    Yönetmen ve oyuncular kamera karşısında... Filmin altyazılı kamera arkası görüntüleri yayınlandı...

    Aksiyon-gerilim sinemasına yeni bir soluk katmasının yanı sıra ajan hikâyelerini yeni baştan tanımlayan Bourne serisinin yazarı Tony Gilroy'un bu sefer yönetmen koltuğuna oturduğu yeni Bourne macerası , ismi seriyle özdeşleşen Matt Damon'sız yoluna devam ediyor. Popüler ajan serisinin bu seferki yıldızı Jeremy Renner.

    Yazar Robert Ludlum'un yarattığı Bourne evrenini genişleterek sinemaya taşıyan Gilroy bu sefer seriden bağımsız olmayan, paralel bir hikâye ile Renner'ı karşımıza getiriyor. Treadstone'un bütün delillerle birlikte kapatılması ve Renner'ın canlandırdığı ajan Cross'un da öldürülmesi emri verilince, Cross'un hayatını kurtarma operasyonu da başlayacaktır. Ona bu macerada bilim-kadını rolünde Rachel Weisz eşlik ediyor.

    Filmde serinin yeni oyuncuları Edward Norton, Stacy Keach ve Oscar Isaac'a seriden tanıdığımız Albert Finney, Joan Allen, David Strathairn ve Scott Glenn eşlik ediyor.

    Filmin yeni yayınlanan altyazılı kamera arkası görüntülerini aşağıdan izleyebilirsiniz. Bourne'un Mirası (The Bourne Legacy)'nın ülkemizdeki vizyon tarihi ise 31 Ağustos 2012.

    Bourne'un Mirası

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top