Hesabım
    Sarışınsa Zatoichi

    Kör samuray Kitano'yu yeniden yollara düşürdü

    Takeshi Kitano'nun Kan Shimozawa'nın kitabından uyarladığı ve aynı zamanda bir dönem televizyon dizisi olarak oynamış olan Zatoichi'si yola devam edecek. Kitano, Zatoichi'yi yaparken, eğer başarılı olursam devam filmini de muhakkak yaparım demişti ve bu kararını uygulayacak gibi gözüküyor.

    Her ne kadar Kitano bu konuda henüz resmi bir açıklama yapmamış olsa da O'nu sokakta gören herkes Zatoichi 2'nin yolda olduğuyla ilgili hem fikir. Çünkü AICN'nin bildirdiğine göre, bir yıldır kendi siyah saçlarıyla dolaşan Kitano birdenbire yeniden sarışın olmuş. Görünüm olarak yeniden Zatoichi'ye bürünen yönetmenin daha önce yapmış olduğu açıklamalar da göz önünde bulundurulursa, ünü dört bir yana yayılmış kılıç ustasının yeniden beyazperdede olacağına dair şüphe kalmıyor.

    Kitano, Zatoichi'yle gerçekten istediği başarıyı yakalamıştı. Hatta istediğinin ötesinde çünkü yapılan eleştiriler, Kitano'nun gelmiş geçmiş en iyi yönetmenlik çalışmasının Zatoichi olduğunu söylüyordu. Tüm bu veriler bir araya geldiğinde ortaya çıkan sonuç, 2005'in yeniden Zatoichi yılı olabileceğini gösteriyor. Peki bu konuda henüz konuşmayan Kitano filmi ne zamana yetiştirir dersiniz? 2005 Venedik Film Festivali uygun mu?

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top