Hesabım
    Jake La Motta ve Rocky Balboa Görkemli Bir Final Maçına Çıkabilir!

    Robert De Niro ve Sylvester Stallone'nin isimleri bir boks filmi projesiyle anılıyor...

    Robert De Niro ve Sylvester Stallone birlikte ringlere tekrar geri dönebilir. "Kızgın Boğa (Raging Bull)" and "Rocky" gibi boks temalı filmlerin boksör yıldızları Grudge Match isimli bir boks komedi projesinde birlikte rol alabilir. Warner Bros. stüdyosu için çekilmesi planlanan film iki eski boksörün görkemli bir final maçı için tekrar bir araya gelmesi üzerine kurulu.

    The Wrap'in haberine göre filmin çekimlerine önümüzdeki yıl başlanması planlanırken, filmin yönetmenliğini Peter Segal'ın yapması bekleniyor. Senaryo ise Entourage dizisinin yaratıcısı Doug Ellin'e emanet.

    Stallone ve De Niro şu sıralar oldukça meşgul. Stallone'yi son olarak geçtiğimiz hafta vizyona giren Cehennem Melekleri 2 (The Expendables 2)'de izlemiştik. Oyuncuyu önümüzdeki sene ise Bullet to the Head isimli filmde seyredeceğiz. De Niro ise korku-gerilim türündeki "Medyum (Red Lights)" ile 9 Kasım'da karşımıza çıkacak.

    Warner Bros. ve De Niro tarafında henüz konu ile ilgili yorum yapılmazken, Stallone'nin projeyle yakından ilgilendiği belirtildi. İkili son olarak 1997 tarihli Güçlüler Bölgesi (Cop Land) filminde birlikte rol almıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top