Hesabım
    Nymphomaniac Filminin Kadrosu Tamamlandı

    Kadroya son olarak Jamie Bell ve Connie Nielsen dahil oldu...

    Aykırı ve cesur filmleriyle tanınan yönetmen Lars von Trier'in biri softcore diğeri hardcore olarak iki versiyonla seyirci karşısına çıkması planlanan yeni filmi The Nymphomaniac'ın kadrosunu tamamlanıyor. Filme son olarak Jamie Bell ve Connie Nielsen dahil oldu.

    Charlotte Gainsbourg'un başroldeki Joe isimli karakteri canlandıracağı film, nemfomanyak olan Joe'nin doğumundan 50 yaşına dek olan cinsel serüvenlerini konu edinecek.

    İsmi daha önce projeyle anılan isimler şöyleydi: Stellan Skarsgard, Shia LaBeouf, Nicolas Bro, Jesper Christensen, Jens Albinus. Ayrıca projeyle yakın temas halinde oldukları dedikoduları dönen Nicole Kidman ve Willem Dafoe ile henüz resmi imzalar atılmadı.

    Son olarak Boss dizisinde izlediğimiz Connie Nielsen'in ve Jamie Bell'in filmde hangi rolde karşımıza çıkacağı belli değil.

    Shia LaBeouf daha önce verdiği bir röportajda filmi "oldukça gerçek" olarak nitelese de, gelen haberler filmin bazı seks sahnelerinde özel efektler kullanılacağı ve ayrıca filmde “body doubles” tekniğiyle oyunculara benzer dublörlerin yer alacağı kesinleşti.

    Çekimlerine önümüzdeki günlerde Almanya'da başlanması planlanan film kendisine 11 haftalık bir çekim takvimi belirdi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top