Hesabım
    Michel Hazanavicius'tan Yeni Projeler

    Bir komedi, bir dram... Oscarlı yönetmenin önünde iki yeni proje bulunuyor...

    Artist (The Artist) filmiyle geçtiğimiz senenin en fazla konuşulan yönetmenlerinin başında gelen Oscarlı Fransız sinemacı Michel Hazanavicius, savaş dönemi draması The Search projesinin ardından köklerine dönüp bir komedi yönetecek. İsmi Will olarak açıklanan projenin senaryosu Late Night With Conan O'Brien şovunun yazarı Demetri Martin.

    Filmin konusundan kısaca bahsedecek olursak; filme göre dünyada her insan hayatına müdahale eden bir kişisel bir koruyucu meleğe sahiptir. Fakat filmdeki başrolün koruyucu meleği 34 yaşındaki kahramanımızın bedenini terk edince işler karışacaktır. Şimdi adam özgür bir hayat sürdüğünü sansa da, aslında öyle midir?

    Aslında proje yeni değil, bir kaç yıl önce Küçük Gün Işığım (Little Miss Sunshine) filminin yönetmenleri Valerie Faris ve Jonathan Dayton'ın isimleri bu proje ile anılmış, hatta Paul Rudd ve Zach Galifianakis ile başrol için görüşmelere başlanmıştı. Gelinen noktada proje şimdi Hazanavicius'a kalmış gözüküyor...

    Yönetmenin şimdilik önünde bulunan olan The Search'ün başrolünde yönetmenin eşi ve The Artist filminin yıldızı Bérénice Bejo yer alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top