Hesabım
    Zeta-Jones Bile Aldatıldı!

    Okunmamış romandan aldatılma terapileri<br /><br /><br />

    Ocean's 12'in yapımcısı Jerry Weintraub, Karen Quinn'in Şubatta yayınlanacak romanı Ivy'nin film haklarını satın aldı. Warner Bros.'un distiribütörlüğünde The Ivy Chronicles adıyla beyazperdeye taşınacak olan hikayede başrolü ise Catherine Zeta-Jones kaptı.

    Wall Street'te yüksek mevkide çalışan ve çok para kazanan bir kadınken, birdenbire işsiz kalan ve üstüne de kocasını yatağında başka bir kadınla yakaladıktan sonra hayatı alt üst olan bir kadının hikayesinde Zeta-Jones aldatılan eşi canlandıracak. Kocasını terk edip hayatını yeniden kurmaya karar veren kadın bir anaokulu açar ve New York'un ünlü kolejlerine karşı bir savaş başlatır, amacı Mannathanlı zenginlerin çocuklarını be seçme okulların elinden kapabilmektir.

    En son Ocean's 12'te ve Zorro'nun devam filmi The Legend of Zorro'da yer alan Zete-Jones'un rol alacağı diğer filmler ise; Mimi Leder'in çekeceği Smoke&Mirrors ve kendi ülkesi Galler'de çekilecek olan rugby filmi Coming Out. The Ivy Chronicles'ın yapımcılığını üstlenen Weintraub'un ise sorumluluğunu aldığı üç film daha var. Polis Akademisi'nin yeni filmi, Ellen DeGeneres'in başrolünde oynayacağı Oh God! ve Darren Lemke'nin yazdığı Ancient History de, Weintraub'un elinden geçecek filmler.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top