Hesabım
    World of Warcraft Senaristini Buldu

    Ünlü bilgisayar oyunu sinemalara geliyor...

    Blizzard Entertainment'ın dünyaca ünlü bilgisayar oyunu World of Warcraft'ın merakla beklenen sinema projesinden yeni bir geldi. Buna göre Legendary Entertainment stüdyosu tarafından hayata geçirilecek filmin senaryosu Charles Leavitt tarafından yazılacak.

    Azeroth isimli gezegende geçen oyunu sinemaya aktarmak için önce Sam Raimi ile görüşmelere başlanmış fakat ünlü yönetmen Muhteşem ve Kudretli Oz (Oz: The Great and Powerful)l projesi nedeniyle World of Warcraft projesinden ayrılmıştı.

    Stüdyodan yapılan açıklamada senaristin belli olmasıyla projede daha hızlı yol alabilecekleri belirtilirken, yeni yönetmen arayışlarının da sürdüğü ifade edildi. The Activision/Blizzard Entertainment ortaklığı ile 1994 yılında ilk kez piyasaya çıkan oyun, Horde ve Alliance ırkları arasında geçen epik mücadeleye odaklanıyor.

    Çevrimiçi oyunlar pazarının %62'sine sahip olan seri tüm dünyada güçlü bir takipçi sayısına sahip. Henüz çekimler için bir tarih verilmese de, yakın zamanda aradığı yönetmeni bulacağı düşünülen film 2014 yılında vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top