Hesabım
    Premium Rush: Bisiklet Üstünde Ölüm Kalım Savaşı!

    Sıradan bir bisikletli kurye için son teslimatı hayatına mal olabilir...

    Joseph Gordon-Levitt dünya çapında 1 milyar dolar barajını aşan yüksek bütçeli Kara Şövalye Yükseliyor (The Dark Knight Rises)'ın ardından başrolde bir bisiklet sürücüsü canlandırdığı aksiyon-macera Premium Rush ile dönüş yapacak.

    Ülkesi ABD'de 24 Ağustos'ta vizyona giren ve ilk hafta sonunda 6 milyon dolar gişe hasılatı yapan film, seyircisini belki de dünyanın en fazla aktif bisiklet sürücüne sahip şehri New York'un göbeğinde hızlı bir kovalamayaca davet ediyor. Her an ezilme tehlikesiyle karşı karşıya olan ve ellerindeki postayı en hızlı bir biçimde sahibine ulaştırmak için ölümü göze alan bu agresif kuryeler içinde biri, Wilee, sahibine ulaştırmak için aldığı postanın başına açacağı dertten bihaberdir. Rutin bir teslimattan öteye giden bu iş, ölüm kalım savaşına dönüşecek ve aldığı kuryenin aslında kendisinin ölüm emrini olduğunu çok geçmeden fark edecektir.

    Gordon-Levitt'e başrolde Michael Shannon ve Dania Ramirez'in eşlik ettiği filmin kadrosundaki diğer isimler arasında Jamie Chung ve Aasif Mandvi yer alıyor. David Koepp'in kamera arkasına geçtiği filmin senaryosu ise yönetmenle Ghost Town filminde de çalışan John Kamps'e ait.

    35 milyon dolar bütçeli yapımın ülkemizde son anda vizyona girmeyeceğinin belli olduğunu ekleyelim. Joseph Gordon-Levitt hayranları üzülmesin, oyuncu Rian Johnson'ın merakla beklenen filmi Looperr'da karşımıza çıkacak. Film Filmekimi'nden hemen sonra 12 Ekim'de ticari vizyon şansı bulacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top