Hesabım
    Roland Emmerich Gelecek Projelerinden Bahsetti!

    Ünlü yönetmen Independence Day'in devam projeleri hakkında Filmstarts'a konuştu...

    Yüksek bütçeli felaket filmleriyle tanınan yönetmen Roland Emmerich, Filmstarts sitesine gelecek projeleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Kurtuluş Günü (Independence Day)'nün üst üste çekilecek iki devam filmi üzerinde çalıştığını söyleyen yönetmen, Independence Day Forever Part One ve Independence Day Forever Part Two ismini taşıyan filmlerin 2D çekileceğini, post-prodüksiyonda ise 3D'ye çevrileceğini belirtti.

    Uzaylı istilası filmlerinin önemli örneklerinden biri sayılan filmin devam projeleri henüz emekleme aşamasında. Emmerich ve yapımcı Dean Devlin şimdi stüdyo ve başta Will Smith olmak üzere oyuncularla görüşmelerini sürdürüyor.

    Filmin 3D olacak olmasına da değinen yönetmen, 3D teknolojisine şüpheli yaklaştığına, dönüştürme işleminin daha çok stüdyo baskısıyla alındığına dikkat çekti ve 3D'yi beğenmediğini ekledi. 1996 tarihli orijinal film ise 3D'ye dönüştürülmüş olarak vizyona girmeye hazırlanıyor. Film Almanya'da ve ABD'de 4 Temmuz 2013'te vizyon girecek.

    Roland Emmerich şu sıralar Channing Tatum'un bir gizli servis ajanını, Jamie Foxx'un ise ABD Başkanını canlandırdığı White House Down filminin çekimleri ile uğraşıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top