Hesabım
    “Road To London” Yirmi Şehirde Yüzden Fazla Salonda Gösterimde

    Türkiye’nin ilk olimpik jimnastikçisi Göksu Üçtaş’ın hikayesi sinemalarda…

    Beş yaşında jimnastiğe başlayan Gaziantepli Göksu Üçtaş, 16 yıllık çalışmanın ardından Olimpiyat elemelerini kazandı ve ülkemizi Londra’da düzenlenen 30. Olimpiyat Oyunları’nda temsil etti.

    Sporcunun yaşam serüvenini ve olimpiyatlara katılım hikâyesini anlatan "Road to London" ise geçtiğimiz hafta Cinemaximum sinemalarında yaklaşık seksen salonda gösterime girdi. Gelen olumlu yorumların ardından Cinemaximum yönetimi gösterimleri yirmi şehirde yüzden fazla sinema salonuna taşıdı. Fida Film'in de filme sponsor olmasıyla birlikte bu sayının katlanarak artması bekleniyor.

    Festival galası bu yıl Altın Portakal Film Festivali'nde yapılacak olan "Road to London" önümüzdeki aylarda ülkemizi uluslararası festivallerde temsil edecek. Ayrıca film www.Turkweb.tv adresinde de seyirci ile buluşmaya hazırlanıyor.

    Yapımcılığını Aheste Film’in üstlendiği filmin yönetmen koltuğunda kendisi de eski bir sporcu olan Efe Öztezdoğan oturuyor. Filminin senaryosu da kendisine ait olan Öztezdoğan, önümüzdeki günlerde Yavuz Bingöl ve Selen Uçer’in rol aldığı Türk – Yunan ortak yapımı ikinci filmi “Sabah-Öğle-Akşam”ın galasını eş zamanlı olarak Adana Altın Koza Film Festivali ve Drama Film Festivali'nde yapacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top