Hesabım
    7. Uluslararası 2.El Film Festivali Yolda!

    Festival bu sene 20- 24 Şubat 2013 tarihleri arasında düzenleniyor...

    Yola “Elemiyoruz, Ellemiyoruz” sloganıyla çıkan ve daha önce başka bir festivalde elenmiş yapımlara kapısını açan “Uluslararası 2.El Film Festivali” 2013 yılında da kısa filmcileri ağırlamaya hazırlanıyor.

    Bu yıl 20- 24 Şubat 2013 tarihleri arasında Ankara’da, ANKAmall'da düzenlenecek olan festival türünün tek örneği olma özelliğinde.

    Şimdiye kadar 1.500’e yakın 'elenmiş' filmi ağırlayan festival son iki yılda çıtyaı yükselterek hem kısa hem de uzun metraj filmlere yer veriyor. Önceki yıl "futbol" konseptiyle düzenlenen organizasyonun bu yıl ki teması ise "Ritim". Gelen açıklamalara göre festivalde gösterime girecek olan filmler, müzikteki 7 nota üzerinden kategorilendirilecek. Festival katılımcılarını film gösterimlerinin yanı sıra konser, atölye gibi farklı etkinlikler de bekliyor.

    Beyazperde.com'un da önceki yıllarda sponsorlar arasında olduğu festival bu yıl yine ödülsüz ve jürisiz olarak düzenlenecek ve teknik yeterliliği sağlamak koşuluyla gönderilen tüm filmlerin gösterimini sağlamak hedefleniyor. Festivale film gönderim tarihleri ise 22 Eylül 2012-22 Ocak 2013 arasında gerçekleşecek.

    Daha detaylı bilgi için www.ikincielfestivali.org ve www.facebook.com/filmfestivali

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top