Hesabım
    Kusursuz Seçim

    Oynarsam yine başrol oynarım

    Kesişen Yollar ile Oscarlı oyuncular kervanına katılan Halle Berry, Hollywood geleneklerine uygun olarak artık sadece başrol oynuyor. Güzel oyuncu Revolution Stüdyoları'nın yeni filmi Perfect Stranger'da kendini psikolojik bir gerilimin tam ortasında bulacak.

    Perfect Stranger aslında uzun zamandır yapımı planlanan bir film. Ancak sinemada genelde alışık olduğumuz yönetmen ya da oyuncu krizinin tersine bu filmle ilgili ciddi bir senaryo krizi yaşandı. Defalarca senarist değiştiren film için artık Todd Komarnicki ismi kesinleşince Halle Berry'le de görüşüldü ve yapıma yeniden başlandı. Hikaye aslında Jon Bokenkamp'a ait ve ilk senaryo da onun elinden çıkmıştı. İlk taslak beğenilmeyince Frank Rinzulli işi devraldı ancak o senaryo da beğenilmedi, son çare Komarnicki her ne yazarsa beğenmek oldu.

    Bu durum çok sık yaşanmasa da bazen tanık oluyoruz. Senaryo krizi yaşayan bir başka yönetmen de Steven Spielberg. Uzun zamandır ön yapım aşamasında olan Indiana Jones 4'te de aynı sorunlar devam ediyor. Spielberg, yapımcı George Lucas ve Harrison Ford senaryoda bir türlü anlaşamayınca Beyazperde.com okurlarının Kedikadın'la performansı çok beğenilmeyen Oscarlı oyuncu, arkadaşının esrarengiz ölümünü araştırarak yeniden eski günlere dönebilecek mi?

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top