Hesabım
    Antrakt, 4. Uzun Metrajlı Film Senaryosu Yarışması'nda Süre Uzatıldı!

    Son başvuru tarih 2 Kasım 2012...

    Türkiye sinemasına yeni senaryoların kazandırılması ve bu işe emek verenlerin ödüllendirilmesi amacıyla Antrakt'ın başlattığı uzun metrajlı film senaryosu yarışmasında başvuru süresi uzatıldı. 1 Ekim 2012 tarihi olarak belirtilen süre yarışmaya gelen öneri ve ricaların çokluğu üzerine 2 Kasım 2012 saat 17.00 olarak güncelledi.

    Şimdiye dek 30 eserin başvuruda bulunduğu belirtilirken, şartnamede belirtilen hususlara uymayan eserlerin kesinlikle kabul edilmeyeceği açıklandı. Antrakt danışmanlarından alınan bilgiye göre yarışmaya gönderilen eserlerin 40’tan fazlası katılımcılara iade edilmiş durumda.

    Eserler Antrakt’ın “Ömer Avni Mahallesi İnönü Caddesi Prof. Dr. Tarık Zafer Tunaya Sokak Bağodaları Apartmanı No: 3 Daire 4 Gümüşsuyu Beyoğlu 34437 İstanbul” adresine elden, kargo ya da kurye ile gönderilebilir. Formata uygun eserler linkinde http://www.antraktmatine.com/senaryo-yarismalari/katilimcilar/ yayımlanıyor. Ön değerlendirmeyi geçemeyen eserlerin yazarlarıyla irtibata geçilip olumsuzluklar belirtiliyor.

    Her katılan eserin SENDER’e (Senaryo Yazarları Derneği) tescil edildiği Antrakt, 4. Uzun Metrajlı Film Senaryosu Yarışması'nda büyük ödül 5 bin TL. Yarışmanın jürisinde yer alan isimlerse şöyle Ahmet Soner (senarist-yönetmen-sinema yazarı), Nilgün Öneş (senarist), Tamer Baran (senarist), Ercan Kesal (oyuncu-senarist), Selay Tozkoparan (yapımcı), Sema Fener (akademisyen) ve Selin Sevinç (sinema yazarı).

    Antrakt Sinema Matineleri 3. dönem kayıtları ise başladı. Yapım, Senaryo ve Oyunculuk alanlarında verilen 8 haftalık eğitimlerde alanında etkili kişilerin deneyimlerini ‘herkes’e sunuyor. Akademisyen Sema Fener ve yayıncı, sinema yazarı, araştırmacı Deniz Yavuz tarafından kurulan Antrakt Sinema Matineleri sunduğu eğitim programlarıyla ve bu programlar içerisine konumlandırılan aktivitelerle katılımcılarına katkı sağlayacağını umuyor.

    Matinelerle ilgili geniş bilgi ve program içerikleri antraktmatine.com adresinde internet üzerinde görülebilir. Program hakkında daha geniş bilgi ve oturum ücretleriyle ilgili detaylar ise 0 212 251 26 24 numaralı telefon aranarak ya da bilgi@antraktmatine.com e-posta adresine başvurarak öğrenilebilir.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top