Hesabım
    Yeni Mumya'yı Len Wiseman Yönetebilir!

    Yönetmenle görüşmeler son aşamaya geldi...

    Son olarak yeniden çevrim projesi Gerçeğe Çağrı (Total Recall) filmi ile izlediğimiz yönetmen Len Wiseman bir yeniden çevrim projesi ile daha gündemde. Universal Pictures ile The Mummy için masaya oturan yönetmen stüdyo ile final görüşmelerine başladı.

    Geçtiğimiz Nisan ayında ilk kez ortaya atılan ve senaryosu Prometheus filminin senaristi Jon Spaihts'e emanet edilen bu yeniden çevrim projesinin yapımcı koltuğunda Roberto Orci ve Alex Kurtzman bulunacak.

    Len Wiseman'ın konu hakkında yaptığı açıklama ise ne ile karşılacağımızı az çok gösteriyor: "Universal'ın filmi tekrar çekeceğini duyduğumda görüntü kafamda oluşmaya başladı, dönem hikâyesi ve köhne canavarlar. Ama yapımcılar Bob ve Alex işin içinde olunca projeye yeni ve önemli bir yaklaşım katacaklarını, farklı bir mumya yaratacaklarını düşünüyorum. Eldeki malzemeyi daha karanlık, korkutucu bir şekilde değerlendireceklerdir"

    1990 tarihli Brendan Fraser'lı Mumya (The Mummy), ilhamını Boris Karloff'un başrolünde olduğu 1932 tarihli film serisinden alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top