Hesabım
    Freddy-Jason, Raunt 2

    Kökler Ash'elendi kozlar paylaşıldı

    Korku filmleri serileri ve remake'leri içinde kuşkusuz en çok söz sahibi Freddy'didir. Artık kaç tane olduğunu bile hatırlamakta zorlandığımız Freddy'lerin, Freddy Jason Karşı'yla seriye son noktayı koyduklarını sanmakla oldukça yanılmışız. Çünkü New Line, Freddy Jason'a Karşı 2'nin senaryosunu bile bitirmiş.

    Beyazperde.com okurları hatırlar, Freddy ve Jason'ın bir devam filmi olacağını zaten duyurmuştuk ama o dönem için bahsedilen film bambaşkaydı, Freddy ve Jason, duyurduğumuz gibi, Ash'i tek başına canlandırmak oldu. Hal böyle olunca da New Line, Freddy ve Jason'la baş başa kaldı.

    New Line adına filmin sorumlu yapımcılarından Mike Connor yaptığı açıklamada, ikinci Freddy Jason filminin senaryosunun bittiğini ve çekimlerine 2005 baharında başlanacağını bildirdi. Hayranlara söylemeye bile gerek yok, tabi ki Robert Englund ve Ken Kirzinger aynı karakterlerle dönüyorlar. Film için belirsiz ve üzücü olan tek şey, tür sinemasında kendini ispatlamış olan Ronny Yu'nun yeni filmde yönetmen koltuğunda olup olmayacağı. Gelişmeleri kaçırmamak için Beyazperde.com'u tıklamaya devam edin.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top