Hesabım
    The Wolverine Filminden İlk Resmi Kare!

    Wolverine aşkı için bu sefer Japonya'da samuraylara karşı savaşıyor...

    20th Century Fox stüdyosu çekimlerine başlanan The Wolverine projesine ait ilk resmi fotoğrafı paylaştı. Marvel'in ünlü süper-kahramanı pençeleri ve formundan fazla bir şey kaybetmediği belli olan özel yetenekleriyle savaşına kaldığı yerden devam edeceğe benziyor.

    Bu sefer hikâyeyi Japonya'ya taşıyan film bir devam filminden çok kendine başına bir proje olarak niteleniyor. Wolverine geçmişine ait gizemli bir kişiyi bulmak için Japonya'ya gittiğinde ise burada karşısına çıkan samuraylarla ölüm kalım savaşı verecektir.

    Filmin Japonya'da geçiyor oluşu haliyle özellikle dövüş sahnelerine yansıyacak. Yapımcı Lauren Shuler Donner yaptığı açıklamada, filmin çok özel dövüş sahnelerine sahip olacağını, samuraylar, ninjalar, katanalar ve dövüş sanatlarına özgü pek çok malzeme ihtiva edeceğini belirtti.

    Kadrosunda Hugh Jackman, Will Yun Lee, Brian Tee, Svetlana Khodchenkova gibi isimlerin yar aldığı ve James Mangold'un yönetmenliğinde 100 milyon dolar bütçe ile çekilen film önümüzdeki yıl Temmuz ayında vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top