Hesabım
    Brad Pitt: "Killing Them Softly'nin Dünyaya Bir Mesajı Var"

    Ünlü oyuncu, yeni filminin dünya ekonomisine dair mesajlar içerdiğini söyledi...

    Brad Pitt gangster temalı yeni projesi Kibarca Öldürmek (Killing Them Softly)'in tüm dünyaya hitap eden önemli bir mesaja sahip olduğunu belirtti. Ünlü oyuncu, filmi kısaca dünya ekonomisinin bir yansıması olarak nitelendirdi.

    Andrew Dominik'in yönettiği filmde yüksek paraların döndüğü bir poker oyununda yaşanan soygundan sonra tutulan bir kiralık katili canlandıran Pitt, filmlerini dün çapında yaşanan gelir eşitsizliğini gösteren bir ayna şeklinde gördüğünü dile getirdi.

    "Ben filmin senaryosunu okurken mortgage kredi fiyaskosunun zirvesini yaşıyorduk, insanlar evlerini kaybediyordu ve taşınmak zorunda kalıyordu. Dün gazetelerin manşetlerinde olan ekonomi bugün hala aynı" diyen oyuncu, Killing Them Softly'nin nihayetinde bir gangster filmi olarak görülse de, çok boyutlu ekonomomik eleştirilere sahip bir yapım olarak değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

    Pitt daha önce de filmde resmedilen mafya ilişkileri ile Amerika'daki politika sahnesinin paralellikler taşıdığını belirtmişti.

    Pitt dışında Richard Jenkins, James Gandolfini, Ray Liotta gibi isimlerin yer aldığı Killing Them Softly ülkemizde 21 Aralık 2012'de vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top