Hesabım
    Altın Portakal Film Festivali'nin Açılışı Ömür Gedik'le!

    Gedik geceye şarkılarla eşlik edecek...

    Sinema yazarı-müzisyen Ömür Gedik, 49. Altın Portakal Film Festivali’nin açılışında sahneye çıkacak ve unutulmaz filmlerin şarkılarını seslendirecek. NTV kanalından da canlı yayınlanacak olan gecede Gedik, geçmişten günümüze yerli ve yabancı film müzikleriyle dinleyicilere keyifli anlar yaşatacak. Her şarkıdan önce ait olduğu filme dair kısa bilgiler verip, barkovizyonda o filmlerin görüntülerini paylaşacak olan Gedik’in programı üç ayrı bölümden oluşuyor.

    İlk bölümde “Buruk Acı”dan “Sevemedim Kara Gözlüm”e Yeşilçam şarkıları yer alıyor. “Yabancı Filmlerden” bölümünde Evita, Mamma Mia ve Hayalet Avcıları (Ghostbusters) gibi filmlerden şarkılar yer alıyor. Son dönem yerli sinemaya yer verilecek olan üçüncü bölümde ise “Veda” filminden “Manastırın Ortasında”, “Av Mevsimi”nde Cem Yılmaz’ın seslendirdiği “Hayde”, Yılmaz Güney’in aynı adlı filmindeki Melike Demirağ şarkısı “Arkadaş” gibi eserler bulunuyor.

    6 kişilik bir orkestra ile sahneye çıkacak olan Gedik, gecenin tüm gelirini kurucusu ve başkanı olduğu Hayvanları Çaresizlikten ve İlgisizlikten Koruma Derneği’ne (HAÇİKO) bağışlayacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top