Hesabım
    Willis'in Gözyaşları

    Ünlü oyuncu Hollywood'ta ender görülen bir dava başlattı

    Bruce Willis, Güneşin Gözyaşları filminden bir sene sonra, film çekimlerinde ihmalkarlık sonucu yaralandığına dair, filmin yapımcı firması Revolution Stüdyoları'na ve özel efekt sorumlusu Joe Pancake'e maddi manevi tazminat davası açtı.

    Hollywood'ta ender görülen tazminat davası bu hafta Los Angeles Yüksek Mahkemesi'nde görülmeye başlandı. Ünlü oyuncunun avukatları konuyla ilgili açıklama yapmasalar da, mahkeme salonundan sızan bilgiler olayın ciddiyetini yansıtıyor. Willis'in iddialarına göre, Güneşin Gözyaşları'nın çekimlerinde bir çatışma sahnesinde aktörün alnına isabet eden bir nesne bölgede bir şişlik oluşturdu. Ancak iki yıldır tedavi olmasına ve masraflarını kendisinin karşılamasına rağmen şiş iyileşmek yerine daha da büyüdü ve kalıcı hale geldi.

    Willis'in avukatları bu durumun ihmalkarlıktan kaynaklandığını ve oyuncunun yüzünde kalıcı bir hasar bırakarak fiziksel ve ruhsal dengesini bozduğunu iddia ettiler. Bunun karşılığı tazminatın yanı sıra, bugüne kadar yapılan sağlık harcamaları ve devam edecek komplikasyonlar sonucu tedavinin de stüdyo tarafından karşılanması talep ediliyor. Eğer Los Angeleslı hakim Willis'i haklı bulursa, Revolution belki de şimdiye kadar bir stüdyonun ödediği en büyük tazminatı ödemek zorunda kalabilir.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top