Hesabım
    Üç Haftada 177 Milyon Dolar

    Çizgi film kasırgası İnanılmazlar'ı da ikiledi<br /><br />

    Disney-Pixar ortak yapımı İnanılmaz Aile'den gişede gerçekten büyük bir başarı bekleniyordu ama herhalde yapımcı firmalar bile üç haftada bu kadarını ummamıştı. İnanılmaz karakterler 177 milyon doları bir çırpıda göğüsleyince yapımcılar devam dediler ve ikinci film yola çıktı.

    Filmin Disney adına yapım sorumlusu Mark Andrews, Now Playing Magazine'e yaptığı açıklamada bu kadar çabuk olmasada böyle bir başarıyı zaten beklediklerini söyledi. Filmin senaristi ve yönetmeni Brad Bird'ün de bu durum için hazırlıklı olduğunu dile getiren Andrews; ''Çizgi filmin devamının bekleneceğini biliyorduk bu yüzden Brad ve ben çok yakın çalıştık. Senaryo defalarca değişti ve en sonunda devamının bekleneceği ve bizi yeni filmin hikayesinde zorlamayacak bir son hazırladık'' dedi.

    Disney, İnanılmaz Aile'nin başarılarından şimdilik çok memnun. Ancak firmayı üzen tek şey filmin, Oscar'da sadece En İyi Animasyon dalında yarışacak olması. Çünkü Disney'in beklentisi bir diğer dalda da, En İyi Film dalında da aday olmak. Daha önce Kutup Ekspresi'yle Warner Bros. da yaşamıştı. Gerçi akademi En İyi Film adaylarını henüz açıklamadı yani iki çizgi filmin de şansı devam ediyor ama akademi kulislerinden sızan dedikodular firmaların boş bir beklentiye kapılmamaları gerektiğini söylüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top