Hesabım
    George Clooney'in Yeni Projesinde Jean Dujardin ile Görüşülüyor

    The Monuments Men, Naziler'den sanat eseri kaçıracak...

    Artist (The Artist) filminin Oscarlı oyuncusu Jean Dujardin, George Clooney'in yazıp yöneteceği yeni bir proje için görüşme masasına oturdu. II. Dünya Savaşı sırasında geçecek olan The Monuments Men isimli projenin yardımcı rolü için en büyük aday olan Dujardin, 2012 Oscar Ödülleri'nde En İyi Erkek Oyuncu kategorisinde Clooney ile yarışmıştı.

    Bir grup insanın Naziler'in elinden yüzlerce sanat eserini kaçırmaya çalışmasını anlatacak olan filmin kadrosunda düşünülen diğer isimler arasında Paul Giamatti ve Cate Blanchett bulunuyor. Film, Robert M. Edsel'in The Monuments Men: Allied Heroes, Nazi Thieves and the Greatest Treasure Hunt in History isimli kitabından Clooney tarafından uyarlandı.

    The Monuments Men'in çekimlerine önümüzdeki yılın bahar aylarında başlanması planlanıyor. Film oyunculuğunun yanı sıra yönetmenlik başarısı ile de dikkat çeken Clooney'nin Tehlikeli Aklın İtirafları (Confessions of a Dangerous Mind), İyi Geceler İyi Şanslar (Good Night, and Good Luck.), Leatherheads ve geçtiğimiz yıl vizyona giren Zirveye Giden Yol (The Ides of March)'dan sonraki 5. projesi olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top