Hesabım
    Kurtuluş Günü 3D Olarak Geliyor!

    Türkiye vizyonu 3 Temmuz 2013!

    Daha önce iki devam filmi çekildiğinin haberini paylaştığımız 90'lı yılların kültleşen yapımı Kurtuluş Günü (Independence Day) de 3D olarak yeni sinemaseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

    Roland Emmerich'in hem kamera arkasına geçtiği hem de senaryosunu Dean Devlin ile beraber kaleme aldığı film, yüksek teknolojiye haiz uzaylıların istilası ile karşı karşıya kalan insanlığın "4 Temmuz" günü kurtuluşa ermelerini konu alıyor. Gösterimde kaldığı süre boyunca dünya çapında 800 Milyon $ hasılat elde eden yapımın modası ise tabir-i caizse hiç geçmedi.

    İlk kez 2000’lerin başında ortaya atılan devam filminin çekileceği söylentileri, uzun bir süre rafa kaldırıldıktan sonra geçen sene, 2 bölüm halinde planlanan bir devam projesinin geleceği açıklanmıştı. Yakında zamanda yönetmen yaptığı taze açıklamalarla "filmlerin 2D çekileceğini, post-prodüksiyonda ise 3D'ye çevrileceğini" de ifade etmişti.

    3D teknolojisine şüpheyle yaklaştığı bilinen Emmerich'in Kurtuluş Günü, 3D'ye dönüştürülmüş olarak ABD'de 4 Temmuz 2013'te ülkemizdeyse hemen bir gün önce 3 Temmuz 2013'te sinemalarda olacak... Devam filmi projesi içinse bekleyiş sürüyor…

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top