Hesabım
    Osman Sınav 'Uzun Hikaye' İle Geliyor!

    Merakla beklenen yerli yapım bu hafta vizyona giriyor...

    Son olarak Pars: Kiraz Operasyonu ile sinemalara gelen yönetmen Osman Sınav'ın uzun bir aradan sonra tekrar yönetmen koltuğuna oturduğu yeni filmi Uzun Hikaye bu hafta vizyona giriyor. Yönetmen Sınav'ın "ustalık eserim" şeklinde nitelendirdiği film, son dönemde yerli sinemanın en fazla merak edilen filmlerinin başında geliyor. Hayatın içinden bir öyküyü sade bir dille anlatan yapım 12 Ekim 2012 Cuma günü vizyona girecek.

    Kenan İmirzalıoğlu ile Tuğçe Kazaz’ın başrolleri paylaştığı film haksızlıklara baş kaldıran, namuslu ama aykırı bir insanın, Bulgaryalı Ali ile ailesinin öyküsünü beyazperdeye taşıyor. Asi karakteri nedeniyle hiçbir yerde tutunamayan ve son olarak yaşadığı kasabadan göç etmek zorunda bırakılan Al'nin hikayesi karmaşadan uzak, naif bir anlatımla seyirciye sunuluyor.

    Filmde İmirzalıoğlu ve Kazaz’a eşlik eden usta oyuncular arasında Altan Erkekli, Güven Kıraç, Zafer Algöz, Cihat Tamer, Mahir Günşiray, Mustafa Alabora, Şener Kökkaya, Osman Alkaş, Melih Çardak, Cengiz Bozkurt, Ufuk Karaali; genç ve yetenekli oyuncular arasında ise Mustafa Üstündağ, Erkan Avcı, İsmail Hakkı, Bora Koçak, Ferdi Kurtuldu, Ushan Çakır, Damla Sönmez gibi isimler bulunuyor.

    Yazar Mustafa Kutlu'nun romanından Yiğit Güralp tarafından senaryolaştırılan film UIP’nin dağıtııyla 12 Ekim 2012 tarihinde sinemalarda...

    Uzun Hikaye

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top