Hesabım
    Zincirsiz (Django Unchained) Filminden İkinci Fragman!

    Quentin Tarantino yeni filmiyle geliyor...

    Özgürlüğünü kazanan köle Django (Jamie Foxx) ile ödül avcısı Dr King Schultz'un (Christoph Waltz) son bir görev için ortak bir maceraya atıldığı Quentin Tarantino imzalı Zincirsiz (Django Unchained)'den ikinci fragman yayınlandı.

    Bu yeni fragmanda DiCaprio'nun canlandırdığı kötü karaktere daha fazla odaklanırken, Django ile eşi Broomhilda arasındaki ilişkinin geçmişi de yine bu fragmanda göze çarpanlardan. Fragmanın bir diğer özelliği ise kadroya son anda dahil olan Jonah Hill'in ilk kez karşımıza çıkması.

    İkilinin güçlerini Django'nun eşi Broomhilda'yı (Kerry Washington) kötü toprak sahibi Calvin Candie'nin (Leonardo DiCaprio) elinden kurtarmaya çalışacakları filmde Samuel L. Jackson, Walton Goggins, Don Johnson ve Anthony LaPaglia gibi isimler de yer alıyor.

    Film hakkında yakın zamanda çıkmış bir haberde, filmin yıldızı Jamie Foxx, yönetmen Tarantino'nun filmin sonunu son anda yeniden yazdığını açıkladığını duyurmuştu. Tarantino ise filmde Django'yu rolünde kafasındaki ilk ismin Will Smith olduğunu açıklamıştı.

    Film ülkemizde 18 Ocak 2013'te, ülkesi ABD'de ise Christmas'da yani 25 Aralık tarihinde vizyona girecek.

    Zincirsiz

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top