Hesabım
    Kevin Kline, Errol Flynn Oluyor!

    The Last of Robin Hood isimli proje Errol Flynn'in hayatını ve genç sevgilisi ile olan ilişkisini anlatacak...

    Kevin Kline ve Susan Sarandon, Hollywood'un efsane kişiliklerinden biri olan Errol Flynn'in hayatını anlatacak The Last of Robin Hood isimli bağımsız bir projeyle dönüyor.

    Richard Glatzer ve Wash Westmoreland'in yönetmenliğinde çekilecek film 50 yaşında kalp krizinden ölen Flynn'in son günlerini ve 17 yaşındaki Beverly Aadland'la olan ilişkisine odaklanacak. Filmde Kline Flynn'e, Sarandon ise Beverly'nin annesi Florence Aadland'a hayat verecek. Flynn'i sinemada daha önce Göklerin Hakimi (The Aviator) filminde Jude Law, Flynn filminde ise Guy Pearce canlandırmıştı.

    Burada bir parantez açıp Flynn'in 15 yaşında tanıştığı ileri sürülen Beverly Aadland'tan çok annesi Florence Aadland'a değinmek gerek. Her zaman büyük bir aktris olmak isteyen fakat kızının gölgesinde kalıp onunla birlikte yaşamak zorunda kalan Florence, bu ilişkiyi anlatan “The Big Love” isimli bir kitap yazmış ve aynı kitap ünlü aktris Tracey Ullman tarafından sahneye taşınmıştı.

    Şimdi sıra Beverly'i oynayacak genç aktrisi bulmaya geldi. İki önemli oyuncuyu kadrosuna katan projenin aradığı isme ulaşması zor olmayacak gibi gözüküyor. The Last of Robin Hood'un çekimlerine Ocak ayında başlanması planlanıyor.

    Susan Sarandon yakın zamanda farklı rollerde Bulut Atlası (Cloud Atlas) filminde karşımıza çıkacak. Kline ise kadrosunda Robert De Niro, Michael Douglas ve Morgan Freeman'ın yer aldığı komedi Last Vegas ve Charlie Kaufman’ın müzikal öğelerle süslü son projesi Frank or Francis'le karşımıza çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top