Hesabım
    Matt Damon Tekrar Jason Bourne Olacak mı?

    Bourne'un Mirası filmini izlemediğini söyleyen Damon, uygun şartlar oluştuğunda yeni filmler için açık kapı bıraktı...

    Bourne'un Mirası (The Bourne Legacy) ile farklı bir boyuta taşınan Bourne serisinin gelecek projelerinde yer alıp almayacağı yılan hikâyesine dönen Matt Damon'dan yeni bir açıklama geldi.

    Bourne'un Mirası filminde başrolü Jeremy Renner'a devreden oyuncu, rol aldığı karakterin Tony Gilroy'un yönettiği yeni seriye dahil olmasının zor olduğunu, çünkü yeni filmin eski seriden çok farklı bir perspektifte ilerlediğini söyledi. Fakat yine de bir açık kapı bırakan ünlü oyuncu, seriye dönme isteğinin ancak Paul Greengrass'ın tekrar yönetmen koltuğuna oturmasıyla gerçekleşebileceğini belirtti ve ekledi: "Bunların gerçekleşmesi de çok zor. Dallas benzeri bir 'her şey aslında rüyaydı' senaryosu yazamayız." Ayrıca Damon, Bourne'un Mirası filmini daha izlemediğini de itiraf etti.

    Serinin yapımcısı Frank Marshall da daha önce Damon ve Renner'la çekilecek ortak bir Bourne filmi konusundaki isteğini basınla paylaşmıştı. Gelinen noktada seriye Jason Bourne'un tekrar katılıp katılmayacağını ve Aaron Cross'un maceraya kaldığı yerden devam edip etmeyeceğini bilmiyoruz. Fakat Damon’ın Paul Greengrass yönetmenliğinde çekilecek bir Bourne filminde "kimliğini aramaya" devam edeceği kesin gibi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top