Hesabım
    The World's End Filminden İlk Poster

    Shaun of the Dead ve Hot Fuzz filmlerinin arkasındaki ekip Simon Pegg, Nick Frost ve Edgar Wright'ın Kan ve Dondurma Üçlemesi'nin son filmi The World's End'in ilk posteri yayınlandı...

    Yönetmen Edgar Wright ve oyuncular Simon Pegg ve Nick Frost'u tekrar bir araya getiren ismiyle müsemma The World's End Ağustos 2013'te vizyona girecek. İlk posteri görücüye çıkan filmin senaryosu yakın dost olarak da bilinen Pegg ve Wright ikilisi tarafından kaleme alındı.

    Filmin merkezinde 20 yıl aradan sonra tekrar bir araya gelen 5 çocukluk arkadaşı bulunuyor. Eski günlerde yaptıkları gibi bir pub'da eğlenmeye başlayan ekip, yavaş yavaş insanlığı tehdit eden ve dünyanın sonunu getirecek bir tehlikeye dönüşecektir.

    Pegg daha önce verdiği bir röportajda yeni filmlerinin zombi komedisi olan serinin ilk filmi Shaun of the Dead'den daha karanlık olduğunu söylemiş ve "Bu film daha olgun. Zombilerin Şafağı (Shaun of the Dead)'nı yazdığımızdan bugüne daha büyüdük." şeklinde konuşmuştu.

    The World's End filminin kadrosundaki diğer isimler arasında Martin Freeman, Paddy Considine ve Rosamund Pike bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top