Hesabım
    John Goodman'dan Ben Affleck'e Övgü Dolu Sözler!

    Operasyon: Argo filminde birlikte çalışan ikiliden Goodman, filmin yönetmeni ve oyuncusu Affleck'le çalışmanın çok keyifli olduğunu belirtti...

    Yönetmenliğe iyice ısınan ve Hollywood'un en saygın ve yetenekli yönetmenleri arasında gösterilen Ben Affleck yakın zamanda son filmi Operasyon: Argo (Argo) ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Filmde birlikte çalıştığı John Goodman ise yönetmen hakkında övgü dolu sözler söyledi.

    1979'da İran'da esir tutulan Amerikalı rehineleri kurtarma operasyonunu anlatan Operasyon: Argo'da hem yönetmen hem de oyuncu olarak karşımıza çıkacak olan Affleck'in yönetmenlik tarzına hayran kaldığını belirten Goodman, Affleck'le çalışmanın çok keyifli olduğunu belirtti.

    Filmin tanıtımı sırasında verdiği bir röportajda konuşan Goodman Affleck'in filme oldukça sıkı hazırlandığını, Argo'da herşeyin en ince detayına kadar planlandığını ifade etti. Goodman şöyle devam etti; "Bu da oyuncular olarak bizim işimizi oldukça kolaylaştırdı. Ben Affleck çok iyi bir oyuncu ve yönetmen olarak da harika bir sicili var. Affleck'i bu ikisinin arasında gidip gelirken görmek oldukça ilginçti." "O ne istediğini çok iyi biliyordu, ayrıca esnek ve cömert bir işbirlikçiydi. Bana karakterim hakkında benim bile aklıma gelmeyen fikirlerle geldi. Onunla çalışmak harikaydı."

    Affleck filmin bir diğer oyuncusu Bryan Cranston tarafından da "akıllı" ve "cana yakın" biri olarak tanımlanmıştı.

    Operasyon: Argo ülkemizde 30 Kasım'da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top