Hesabım
    Dahili King Kong Animasyonu

    Peter Jackson, Tarantino'nun yolunda

    Peter Jackson, King Kong'un çekimlerine Yeni Zelanda'da hız kesmeden devam ediyor. Seti ziyaret eden Newsweek, tüm King Kong ve PJ hayranlarını yerinden zıplatacak bir haber yayınladı. PJ, filmin son dokuz dakikasını animasyon yapmayı planlıyormuş.

    Quentin Tarantino'nun Kalbin Zamanı'na benzer sahneler yerleştirdi. Kill Bill'de filmin kahramanları ve yaşadıkları, filmin içeriğine dahil olarak çizgileştirilmişti. Kendisi de çizgi film kullanan kullanan Özgentürk'ün yaptığı ise biraz daha faklı. O, filmin temasıyla ilgili Agatha ile Alfred isimli bir animasyon kullanmış.

    ''Ömrüm boyunca Yüzüklerin Efendisi'yle anılmamı isteyemezsin, ben zaten istemiyorum'' diyen PJ'in King Kong'un altından kalkacağı muhakkak. Yeni Kong'la ilgili eleştirmenlerin tartıştığı tek şey, Jackson'ın ünlü remake'e bir yenilik getirip getiremeyeceğiydi. Setten gelen son habere bakılırsa bu çoktan başarılmış bile. Bizim gibi sabırsızlığınız ve merakınız arttıysa Yeni Zelanda'dan gelen son Kong tasarımına -üstteki resim- bir göz atabilirsiniz. Beyazperde.com'u tıklamaya devam.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top