Hesabım
    Hababam Sınıfı Malatya Film Festivali'nde!

    Bu yıl 9-15 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek olan 3. Malatya Uluslararası Film Festivali kapsamında “Hababam Sınıfı” kadrosu bir araya geliyor...

    Bu yıl 9-15 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek olan 3. Malatya Uluslararası Film Festivali kapsamında “Hababam Sınıfı (Hababam Sınıfı)” kadrosu bir araya geliyor. Yazar Rıfat Ilgaz’ın efsane romanından 1974 yılında Ertem Eğilmez tarafından beyazperdeye uyarlanan Hababam Sınıfı’nın öğrencileri uzun bir aradan sonra tekrar buluşacak. Buluşma, Hababam Sınıfı’nın Malatyalı öğrencisi Dilaver Gür önderliğinde bu yıl festivalde “Yaşam Boyu Onur Ödülü”nün Mahmut Hoca Münir Özkul'a takdim edilmesi üzerine gerçekleştirilecek. Rahatsızlığı nedeniyle törene katılamayacak olan  Özkul adına ödülü kızı Güner Özkul’a Hababam Sınıfı öğrencileri tarafından takdim edilecek.

    Hababam Sınıfı kadrosundan buluşmaya Halit Akçatepe, Dilaver Gür, Ercan Gezmiş, Teoman Ayık, Ahmet Arıman, Ergun Sözen, Cafer Dere, Tuncay Akça, Tayfun Akalın, Dinçay Çetindamar, Mehmet Çatay, Gazanfer Şener, Ümit Doğru ve Faruk Şavlı katılacak.

    Ayrıca Dilaver Gür’ün kişisel arşivinden daha önce yayınlanmamış fotoğraflar ve afişlerden oluşan “Hababam Malatya’da Sergisi” festival kapsamında katılımcılarla buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top