Hesabım
    Paranormal Activity 4'ten İnfografik ve Son Videolar!

    Yarın vizyona girecek filmden eğlenceli bir görsel ve farklı sahneler içeren iki video daha yayınlandı...

    Serinin dördüncü filmiyle yarın vizyona girmeye hazırlanan Paranormal Activity için ilk 3 bölümü 'özetleyen' bir infografik paylaşıldı. İlk üç bölümde yaşanan ölümler, atılan çığlıklar ve "gerilim dozu" gibi enteresan başlıkları grafiklendiren görsel bir de kafası karışık seyirci için oldukça faydalı bir aile ağacını da paylaşıyor.

    İnfografikten bazı verileri özetlersek şimdiye kadar Paranormal Activity serisinde ilk filmde 38 , ikincisinde 34, üçüncü filmdeyse 73 "paranormal aktivite" yaşanmış. Bu rakamlara karşılık ilk filmde 1, diğer iki filmde ikişer ölüm vuku bulmuş.  İlk filmin masum kurbanı "televizyon ekranı" olurken, ikinci filmde yine televizyon ekranının yanı sıra köpek Abby ve havuz temizleyicisi "kaza kurbanı" olmuş. 3. filmdeyse Katie ve Kristie'nin akvaryum balıklarının yanı sıra Lisa ve Randy'ye kurbanlar arasında yerini almış.

    Aile Ağacı'nın büyük halini görmek için tıklayınız!

    Ülkemizde dünyayla eş zamanlı olarak Türkiye'de de yarına (19 Ekim) vizyona giren filmin yönetmenliğini yine Henry Joostve Ariel Schulman üstlenirken, senaryo Zack Estrin'e ait. Filmden bu hafta içi en son yayınlanan ekstra videoları da aşağıda seyredebilirsiniz. Özellikle ikinci videonun serinin tamamı açısından iyi bir özet olduğunu ekleyelim!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top