Hesabım
    Sen Aydınlatırsın Geceyi Filminden İlk Fragman!

    Onur Ünlü'nün 5. filmi olan Sen Aydınlatırsın Geceyi'den ilk fragman yayınlandı. Filmin başrollerinde Ali Atay ve Demet Evgar yer alıyor...

    Çekimlerine geçtiğimiz Haziran ayında başlanan Onur Ünlü İmzalı Sen Aydınlatırsın Geceyi filminden ilk fragman geldi. Manisa’nın Akhisar ilçesinde çekilen film, karakterlerin tamamının süper kahraman olduğu fantastik bir aşk hikâyesini anlatıyor. Film ayrıca siyah-beyaz oluşuyla da dikkat çekiyor.

    Polis, Güneşin Oğlu, Beş Şehir, Celal Tan ve Ailesinin Aşırı Acıklı Hikayesi filmlerinden sonra Ünlü'nün tekrar yönetmen koltuğuna oturduğu Sen Aydınlatırsın Geceyi ismini Cevat Çapan’ın Shakespeare sonelerinden derlediği aynı isimli kitabından alıyor. Fragmanda da Ali Atay'ın canlandırdığı karakter Romeo ve Juliet'den bir soneyi dillendiriyor.

    Oyuncu kadrosunda yönetmenle Leyla ile Mecnun dizisinde de birlikte çalışan Ali Atay, Demet Evgar, Damla Sönmez, Ezgi Mola, Derya Alabora, Ercan Kesal, Ahmet Mümtaz Taylan, Ayşenil Şamlıoğlu, Nadir Sarıbacak, Cengiz Bozkurt, Serkan Keskin ve Tansu Biçer yer alıyor.

    Sen Aydınlatırsın Geceyi

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top