Hesabım
    Elimiz İşte, Gözümüz Ormanda!

    2. El Film Festivali 77 ismi "Hatıra Ormanı"yla ölümsüzleştirecek...

    Bu yıl 20-24 Şubat 2013 tarihleri arasında 7. kez düzenlenecek olan ANKAmall 2. El Film Festivali "ritim" konsepti ile sinemaseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Film başvurularının 22 Ocak 2013 tarihinde son bulacağı festivalde filmler yedi nota üzerinden kategorilendi. İlk nota DO Denedin Olmadıysa, ikincisi RE Reddettiler Elendiysen olarak açıklanırken, üçüncü nota Mİ Mantığına İnanmadılarsa olarak belirlendi.

    Sadece film gösterimleri ve bu kapsamda gerçekleşen etkinliklerle sınırlı kalmayan festival bu yıl ilk kez ‘Festival Hatıra Ormanı’ fikriyle bugüne dek festival katkı sağlayan isimlerin adına sinemanın rengini en iyi temsil edecek olan kızılçam dikmeyi planlıyor.

    Ankara'nın merkezine 50km uzaklıktaki Elmadağ ilçesindeki 2.2 dönüm olan arazide oluşturulacak olan hatıra ormanı 7. yıla özel toplam 77 konuk anısına festival tarafından ‘El Ele Ormanı’ ismini aldı. 23 Şubat 2013 tarihinde dikilecek 77 fidanla başlayacak serüven her yıl dikilen ağaçlarla büyüyerek ve katlanarak devam edecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top